Ugyan a buddhizmus sokat segített, de a székhelyszolgáltatás még többet

Egy fél évig küzdöttem enyhe depresszióval és egy kicsit erősebb szorongással, ami kihatott sajnos a munkámra is. Mint cégvezető ez nem épp egy jó dolog, de szerencsére most már jobban vagyok és a székhely szolgáltatásnak köszönhetően, amit igénybe vettem a cégem is sokkal jobban van.

A buddhizmusosmról, és arról hogyan segített át ezen az időszakon jelenleg inkább nem beszélnék, mivel nagyon személyesnek érzem, és még frissek a sebek, ha úgy tetszik a metafora. Szóval ehelyett inkább bemutatnám a nagyszerű széhelyszolgáltatást, amit igénybe vettem, és ami nagyon sokat segített a cégem életén, és a saját szorongásomon.

A székhelyszolgáltatás 24 volt az a cég, amit ezzel megkerestem. Egy ismerősöm ajánlotta korábban az évben de sok idő kellett, mire összeszedtem magam annyira, hogy fel tudjam velük venni a kapcsolatot. Szerencsére mindenem megvolt, ami a szerződéshez szükséges volt az ügyvédtől a könyvelőig…. Sőt igazából csak ez a kettő kellett. Mindent szépen átküldtek online és csak aláírni kellett személyesen, meg várni a cég módosításra, hogy a hivatalban mindent elfogadjanak. De az első lépések már egy órán belül meg voltak, szóval minden a legnagyobb rendben ment.

Két szolgáltatásuk van, és nekem mindkettő tetszett a maga nemében, de csak egyre volt szükségem. Mivel a cégem nem új, és megvan a kiépített kapcsolatom, ezért sokkal nagyobb szükségem van az IPA mentességre, mint egy tárgyalóra. Persze ez előbbi egy tízessel drágább, de a dolgok állása szerint ez nem lesz nekem olyan “megrázó”, mint az adó amit eddig fizettem az államnak. Annak viszont, aki még csak most kezdi, a hálózatok kiépítése sokkal fontosabb, elsődlegesebb, mint az adó, hiszen annyit nem is kell neki befizetni, mint majd később. Szóval nekik a budapesti ajánlat sokkal kedvezőbb lehet a konferencia teremmel, pláne, ha ezzel a céggel alapíttatják meg magát a céget is.

Innentől kezdve tehát a magam részéről az összes levelem erre a megjelölt újlengyeli címre fog kiérkezni, ahol majd egy tábla is jelzi, hogy ez az én cégem székhelye, amit e-mailben vagy postán továbbítanak nekem. A cégmódosításon kívül, ami egy ingyenes szolgáltatás volt a székelyszolgáltatás mellé, még iparűzési adó mentességet is kaptam. Az aláírt szerződésben szerepelt, hogy 6 hónapra az ő cégük 40 ezer forintot kap a székhely, illetve, ahogy már említettem az IPA mentességre, és egy hónapot ingyen még hozzá adnak. Ezzel szemben a Budapesten található székhelyszolgáltatás esetén egy tárgyaló a fejében kapja az ügyfél ugyanezt a szolgáltatást. Nem pedig az IPA mentességet. Ilyenkor viszont a költség 6 hónapra 30 ezer forint, és egy hónap itt is ingyen van.

székhelyszolgáltatás

Ahogyan azt már említettem, az én véleményem szerint mind a kettő szolgáltatás teljesen igazságos, és a maga nemében megéri. Az már a cégtől, annak vezetőitől és azoknak prioritásaitól függ, melyik szolgáltatást veszik igénybe végül. Ez az esemény már két hónapja történt és azalatt az idő alatt csak pozitív tapasztalataim voltak velük. A járvány ellenére volt két nagyon kielégítő találkozóm az általuk biztosított tárgyalóhelyiségben, a leveleim pedig rendre megérkeznek hozzám. Sem a könyvelőm, se én nem tapasztaltam semmiféle hátulütőjét ennek a megegyezésnek, így én mindenkinek csak ajánlani tudom őket, aki esetleg azon töri a fejét, hogy székhelyszolgáltatást Pest megye területén vegyen igénybe.

Én mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a szolgáltatót, én nagyon elégedett vagyok velük, hiszen nem csak hogy nagyon gyorsan és pontosan dolgoznak, de mások boldogulásáért teszik ezt, hiába fizet is érte az ember, itt mindenki nyer.