Uncategorized

A körmös, aki sokat tudna mesélni a buddhizmusról

A buddhizmus is egy olyan téma, amiről én ugyan sokat nem tudok, de mások lehet, hogy jobban képben vannak. Az is lehet, hogy kiderülne, hogy engem is érdekel vagy találnék benne valamit, ami felkeltené az érdeklődésemet, de mivel idáig nem kellett ezzel foglalkoznom, ezért nem is mélyedtem soha bele a dologba.

Emlékszem, van egy ismerősöm, egy csajszi, aki egy pasi körmöshöz jár. Nem volt ebben semmi különös, értett hozzá, érdekelte, megtanulta, fejleszti magát folyamatosan, úgyhogy már régóta elmondhatja magáról, hogy ő bizony profi a szakmájában. És igen, rengetegen jártak, járnak hozzá, olyannyira, hogy egy ideje már nem is tud új vendéget fogadni.

Ő foglalkozik a témával, sokat tudna mesélni. Érdekes, hogy mennyire sokszínű egyéniségek vagyunk. Biztos örömmel mesélne nekem, ha megkérném, vagy legalább is szívesen bevezetne engem a témába.

Egyébként szerintem az, hogy férfiként végzi ezt a szakmát, ez ugyanolyan, mint a férfi fodrászok, teljesen természetes. Sokszor olyan képeket látok a munkáiról, hogy bizony sok nő körmös és mindenki megirigyelhetné. Szóval igen, ő benne van a témában, talán egyszer majd én is elmegyek hozzá, ha fogad és akkor beszélgetek vele erről.