A lelki békém is megtalálom egy jó salgó polccal

Negatív és pozitív energiák áramlása az életünkben

Annyi apró öröm ér bennünket az életben, amelyekre szinte fel sem kapjuk a fejünket, oda sem figyelünk rájuk… Pedig ha egy kicsit is megengedőbbek lennénk magunkkal szemben, akkor sok pozitív energiát be tudnánk csatornázni. Nem is értem, miért mindig csak a negatív gondolatokat vonzzuk be magunk köré? Sokszor az az érzésem, hogy a pozitívat, a jót annyira magától értetődőnek gondoljuk, hogy észre sem vesszük, ha valami felemelő történik velünk. Bezzeg ha valami negatív… na, arra aztán sokáig tudunk emlékezni. Nyalogatjuk a sebeinket, és sosem vagyunk képesek felállni… Talán nem is akarunk, mert amíg saját magunk önsajnálatával vagyunk elfoglalva, nem is igazán kell tennünk azért, hogy jobban legyünk.

Talán a külvilág figyelmét akarjuk így magunkra felhívni, mert akkor úgy érezzük, végre valaki ránk is figyel? Ehhez nem kell különösebben nagy önsajnálkozásba bocsátkoznunk. Elég csak egy nagyot álmodnunk, és a kerti műhelyünkhöz salgó polcot rendelnünk! Amikor én megrendeltem otthonra a salgó polc rendszert, még az utcára is kitódultak a szomszédok, nem győztek csodálkozni. Ugye, hogy nem csak panaszáradattal lehet felhívni magunkra a figyelmet?

Rend a lelke mindennek – a rendrakásban raklapos állvány segít

Az én nagymamám mindig azt tanította nekem és a testvéreimnek, hogy rend a lelke mindennek, ezért mi nagyon gyorsan megtanultuk, minek hol a helye. Így aztán nagyon megörültem, amikor megérkezett a Rackinglog-ról rendelt raklapos állvány – most már végre nálunk is rend lesz mindenhol! Nem is gondolná az ember, milyen strapabíró egy ilyen polcrendszer: akár 40 000 kilóig is terhelhető! Azt azért még elképzelni is csak nehezen lehet… A rendkívül nagy teherbírás azonban nem az egyetlen nagyon jó tulajdonsága az efféle raklapos állványoknak. A polcrendszer ugyanis könnyen és minden igénynek megfelelően átalakítható. A polcok ugyanis úgy vannak kialakítva, hogy a magasságukat, a szélességüket, és a mélységüket is lehessen állítani. Így attól függően, hogy mit tárol rajta az ember, mindig az éppen aktuális terheléshez lehet igazítani a polcok méretét is, a kényelmesebb tárolás és a jobb helykihasználás érdekében.

Így például a polc magassága 200 cm-től 1200 cm-ig 500 cm-enként bátran állítható. Ugyanígy a polcok mélysége is, ezen 10 centiméterenként lehet változtatni. A maximális mélység 150 cm, a minmális pedig 50 cm. Szintén tíz centinkét állítható a szélesség is, itt azonban 90 centitől 400 centiig húzódik a játéktér. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer majd egy ilyen raklapos állvány hozza el a lelki békémet, de egyszerűen nagyon élvezem, hogy van nekünk, mióta összeszereltük. El sem tudom mondani, mekkora könnyebbség nekem, hogy tudom, most már tényleg mindennek találok majd helyet a szerszámaim közül!

raklapos állvány
Raklapos állvánnyal már minden elfér a műhelyben!