Sztúpák és szandálok, avagy a hétvégi kirándulásom története

CipőMarket

Mindig is érdekelt a buddhizmus, mert lenyűgöz az a türelem, az a higgadtság, amellyel a buddhista életszemlélet jár. Egyik kedvenc szabadidős tevékenységem Magyarország legszebb buddhista templomainak látogatása.

Ezt a szombati délutánt a zalaszántói sztúpában töltöttem, ahol összeismerkedtem néhány hasonló érdeklődési körű lánnyal. Az egész úgy kezdődött, hogy megtetszett az egyikük szandálja, és nem tudtam megállni, hogy rákérdezzek, hol vette.

Mint megtudtam, a CipőMarket nyári vásárán rendkívüli, 30-70%-os kedvezménnyel lehet hozzájutni számos papucshoz és szandálhoz. Véleményem szerint ez egy kihagyhatatlan ajánlat, és amikor magam is felkerestem az oldalt, boldogan vettem tudomásul, hogy további akciók is várják a webshop látogatóit.

A CipőMarket ugyanis időszakos leárazásokkal is kedveskedik vásárlói számára. Amikor például én a webáruházban jártam, a Tamaris papucsokra és szandálokra 40%-os kedvezményt biztosítottak néhány napon keresztül.

Ebből is látszik, hogy milyen neves, elismert világmárkákkal dolgozik együtt a CipőMarket. Kínálatukban a Tamarison kívül megtalálhatjuk a Jana, Bugatti, Adidas, Nike, S.Oliver és Batz márkák termékeit is. A lista azonban nem teljes, ugyanis rengeteg további gyártó cipői, táskái, pénztárcái és övei is helyet kapnak a CipőMarket széleskörű választékában.

Nemcsak márkák, de terméktípusok terén is tengernyi választási lehetőségre számíthatunk ebben a webshopban. Találhatunk csizmákat, szandálokat, papucsokat, bakancsokat, sőt cipőkön túl további kiegészítőket is a CipőMarket kínálatában. Fontos még megemlíteni azt is, hogy mindez a női vásárlókon kívül férfi és gyermek vevőkre is érvényes.

A CipőMarket webáruháza könnyen kezelhető, részletes mérettáblázat segíti a vásárlásunkat, a kiszállítási idő pedig igazán rövid, maximum 4 napot kell várnunk a rendelésünkre.

Kezdődjön is a nyári shoppingolás!