Egy buddhistával beszélgettem a gázpalackokról

Alapvetően nem vagyok egy vallásos ember. Meg vagyok keresztelve, de a vallást nem gyakorolom és nem is járok templomban. Ennek ellenére én mindenkinek tiszteltben tartom a saját nézeteit és úgy vagyok vele, hogyha az ő lelke így tud csak megnyugvást találni, akkor csinálja, hiszen mindannyian szabad emberek vagyunk.

Figyeljünk egymásra!

A belvárosban van egy kisebb pub-om, ami már kora délutántól nyitva vam és ilyenkor még felszolgálunk vacsora és uzsonna gyanánt, szendvicseket és hasonló, könnyen elkészíthető ételeket. Az egyik nagyon meleg nyári napon épp a teraszon ácsorogtam és néztem az embereket, ahogy küzdenek a meleg ellen. Megláttam egy idősebb férfit, aki már eléggé rossz passzban volt és kissé szédelgett is. Egyértelműen látszott rajta, hogy rosszul van, ezért oda siettem hozzá, és segítettem neki, hogy leülhessen nálunk az egyik asztalnál. Hoztam neki vizet és ételt, amitől szerencsére egészen jól lett.

Egy kellemes beszélgetés

A buddhista vallású férfi nagyon kedves volt és érdeklődő. Sokat beszélgettünk az üzletemről ő pedig mesélt a vallásáról. Érdeklődött, hogy milyen szolgáltatókkal vagyok kapcsolatban illetve tudok-e neki adni valami tippet, hogy honnan tudna beszerezni gázt, mert nála otthon hamarosan elfogy. Ekkor ajánlottam neki a gazpalackfutar.com oldalt, ahonnan én is szoktam rendelni a co2 palackokat. Mivel nem igazán értette, hogy miért van szükségem szén-dioxidra, ezért elmeséltem neki, hogy a co2 palack segít a sörcsapolás során, hogy a folyadék a csövön keresztül eljusson a pohárba, illetve, hogy megfelelő mennyiségű szénsav is kerüljön bele.

Ugyan kis konyhánk van, de van, ahol szintén gázt használunk a főzéshez. Az itt használatos PB gázpalackokat is szintén ettől a cégtől szoktunk rendelni, ezért tényleg bátran ajánlottam. Kiderült, hogy az úrnak nincs internete, csak telefonja, ezért megkért, hogy keressem ki neki a szóban forgó cég telefonszámát. Felajánlottam, hogy fel is hívom neki, ha szeretné, de mondta, hogy majd ő később elintézi. Az úr megköszönte a segítségem, majd miután gyűjtött egy kis erőt, elindult hazafele.

Jó tett helyébe jót várj

Másnap a kánikulát hatalmas vihar váltotta fel és úgy esett az eső mintha csak dézsából öntötték volna. Pechemre nem volt nálam esernyő és kénytelen voltam anélkül sétálni az utcán. Egyszer csak az eső elállt, de csak a fejem felett. Az az úr állt mellettem és tartott felém egy esernyőt, akinek segítettem a tegnapi nagy melegben. Mosolygott rám, és elmesélte, hogy miután hazaért felhívta a megadott telefonszámot és még aznap ki is szállították neki a palackokat.

Legyen szó tehát PB gázról, Co2-ről, Héliumról, Argonról, Nitrogénről, Acetilénről, Corgonról, vagy Oxigén palackról, érdemes a gazpalackfutar.com-ot hívni, mert valóban villámgyorsak és profi munkát végeznek. Van, hogy 1,5 óra alatt akár 10 megrendelést is lebonyolítanak, tehát 1 megrendelést átlagosan kevesebb, mint 10 perc alatt elvégeznek. Nagy figyelmet fordítanak a biztonságra és a minőségre is, mert tudják, hogy a gáz nagyon nagy kincs de ha nem megfelelően kezelik, elképesztően nagy károkat tud okozni.