Online rendelek pólót egyedi mintával

Én nem vagyok vallásos. Bár lehet inkább úgy kellene fogalmaznom, hogy nem tudom miben higgyek, csak azt, hogy miben nem tudnék és nem is tudok semmiképp sem, így inkább nem igazán hiszek semmiben. Azt nem mondom, hogy nem hajlok egyik felé sem, de valahogy minden általam ismert vallásnak vannak olyan elemei, amikkel egyáltalán nem tudok azonosulni. Talán, ami legközelebb áll hozzám – de nem gyakorlom, se semmi – az a buddhizmus. Leginkább pedig azért, mert az egyik legbékésebb vallás mind közül, és nem utasítja el a tudományt, sőt még támogatja is azt, sok más vallással ellentétben. És ez szerintem nagyon fontos. Furcsa, mert azt gondolom, hogy amilyen ősrégi a buddhizmus, annyira modern is és talán ez a vallás alkalmazkodott leginkább az emberiség és a világ fejlődéseihez. Bár lehet, hogy ez a fajta simulékonyság hiteltelenné teheti az egészet, de ha valaki ismeri a buddhizmust, akkor rájön, hogy pont ebben rejlik a “szépsége”, hiszen alkalmazkodik, de alapjaiban nem változik. Az egyik barátnőmhöz nagyon közel áll a buddhista világ és a jelképei is. Ezért arra gondoltam, hogy meg fogom lepni egy pólóval, ha már rátaláltam egy online póló rendelési lehetőségre.

A lolmarkt.hu oldala az, amit találtam, és ez nem csak egy sima weboldal, hanem egy webshop is. Az online póló rendelés úgy néz ki, min bármelyik másik online vásárlás: a kiválasztott pólót be kell tenni a kosárba, meg kell adni az adatokat, és leadni a rendelést. Ennyire egyszerű az egész. Persze, ki kell választani a pólók méretét és színét is, ahogyan a mintát is. Rengeteg elérhető minta van, amik közül választani lehet, mindenféle kategóriákban: van például “család” kategória, ahol szülőknek, nagyszülőknek szánt minták vannak, de van még “állat” témakör is, ott kutyás és macskás pólók közül lehet választani. De vannak minták különböző ünnepekre, munkával és hobbival kapcsolatosan is. Nem kötelező ezek közül a minták közül választani, mer van lehetőség saját, egyedi mintájú póló készíttetésére is. Ilyen esetben a nem csak a megrendelés, de az egyeztetés is online zajlik, mert e-mailben kell elküldeni az esetleges tervet a LOLmarktnak.

Az online póló rendelés előnye a LOLmarktnál, hogy nagyon gyorsan elkészül: a rendelés leadását követően általában 1-2 nap múlva már ki is szállítják a megrendelt pólót. És azért is előnyös értelemszerűen, mert gyorsan elintézhető a rendelés, mindössze pár kattintás és billentyű lenyomás. Bár az országban 12 helyen van üzlete a lolmarkt.hu-nak, ezek nem mindenki számára érhetők el, az esetleges távolság miatt, de az online vásárlás ezt tökéletesen ellensúlyozza. Az elkészült pólót egyébként futárszolgálattal küldik ki, és a szállítási díja pedig 990 forint, de abban az esetben, ha a vásárlás végösszege 10.00 forint fölött van, akkor a szállítás díjmentes.

Az online póló rendelés esetében a pólók árai semmivel sem magasabbak, mintha bemennénk az üzletbe és ott megvárnánk, hogy elkészüljön a póló – mert egyébként erre is van lehetőség -.

Ugye említettem, hogy a rendelés utáni 1-2 napban várhatóan megérkeznek az online megrendelt pólók, de azzal viszont mindenképp számolni kell, hogy leginkább a karácsony előtti időkben a kiszállítási idő megnövekedhet. Hiszen ez gyakorlatilag “szezonja” az egyedi pólóknak, így ebben az időszakban több a megrendelés, ami pedig kihatással van a szállítás idejére is. Úgyhogy, ha valaki karácsonya szeretne pólót rendelni, annak érdemes előre gondolkodnia és nem az utolsó pillanatra hagyni az online póló vásárlást.