Hiszek a web hostingban

Egy baráti beszélgetés alkalmával szóba kerültek a különböző vallások és, hogy ki miben hisz, vagy éppen melyik vallást részesíti előnyben, vagy éppen melyikkel tud azonosulni. Ez szerintem minden baráti társaságban, de még a családtagok tekintetében is kényes téma szokott lenni, hiszen ez egy megosztó beszélgetési pont. De a barátok elfogadják egymás érveit, és meghallgatják a másik véleményét a témáról, szerintem jobban meggyőzhetőek a barátok észévekkel, mint egy – egy családtag. Ekkor került szóba a buddhizmus, van egy barátunk aki nagyon érdeklődik az indiai kultúra iránt, és ehhez hozzátartozik a buddhizmus is. Indiában alakult ki és onnan kezdte meg térhódítását, ősidők óta létező vallási forma, ami ténylegesen sokak által követett lett. A későbbiek folytán terjedt át Nepálba, Tibetbe, ahol még a mai napig is nagyon kedvelt vallási forma. A tanait taglalva sokakban elgondolkodást kellett a társaságban a buddhizmus. Én is és a társaságban sokan mások is, mindig csak a Tibetben található szerzetesekről hallunk, és talán még a filmekben találkozhattunk megemlítve őket, de sokat nem tudunk róluk. Erről beszéltünk, hogy mennyire elszigetelten élnek ott fent, minden pillanatukat a vallásnak szentelve. Mi nem biztos, hogy tudnánk ilyen elszigetelt életet folytatni, főleg, hogy mindenkinek itt a munka, ami lefoglalja az időnk nagy részét, vagy a mennyisége vagy, hogy mindig új kihívások elé állítanak minket.

A társaságban lévő barátunk éppen az utóbbiról osztott meg velünk gondolatokat, hogy milyen új feladatokat kapott éppen a héten.

A cége kisebb átalakuláson megy át, abban a tekintetben, hogy bővülni fognak, és ezzel a bővüléssel mindent át kell változtatni az ő feladata éppen a web hosting szolgáltatás beszerzése egy külsős cégtől. Nagyon jó, hogy férfiként ilyen jó feladatok tekintetében gondolnak rá, de még ő sem rendelt meg ilyesmit, nem tudja, hogy mihez is kezdjen. A főnökei annyi itinert adtak számára, hogy körülbelül mekkora bővítésre gondoltak a cégen belül és egy összeghatárt is megszabtak számára, melyet nagyon illő lenne tartania, nem túllépnie azt. Ezekkel a paraméterekkel és elvárásokkal vágott neki a barátunk a cége számára a web hosting keresésnek. Első körben azt kellett tisztáznia, hogy mi is az a web hosting, mert az jó, hogy neki adták a feladatot, de jó lenne tudnia, hogy mit is keressen és akkor már céltudatosabban tud válogatni azon cégek között, akik ilyen szolgáltatást nyújtásával foglalkoznak.

Miután beszerezte a számára nagyon értékes információkat, az internet segítségével elkezdte kutatni azon cégeket, akik ilyen szolgáltatás nyújtásával foglalkoznak.

Nem kellett sokáig keresnie, hisze egy olyan remek cégre bukkant, akik ténylegesen web hosting szolgáltatás nyújtásával is foglalkoznak. Olyan jó, megnyugtató érzés fogta el a barátunkat, hogy úgy érezte már az első kattintások után, hogy megtalálta azt a céget, ahonnan meg fogja rendelni hostingot. Egy IT-s szolgáltatást nyújtó cégnek legyen nagyon komoly weboldala ez itt rögtön teljesült is, nem beszélve arról, hogy milyen könnyen ki tudott igazodni a honlapon. Még a kezdő web hosting szolgáltatást keresők is könnyűszerrel megtalálják az oldalon azt a szolgáltatást, amit éppen keresnek, mert annyira egyértelműek a lapfülek.

De ez a cég nem csak web hosting szolgáltatással foglalkozik, hanem számos más érdekeltségi körben is mozog, legyen az a VPN, vagy szerver bérlet, szerver értékesítés. Nagyon összetett a szolgáltatásának köre, ami arra enged következtetni és a barátunk is arra mert gondolni, hogy ténylegesen nagyon profi a csapat, akiknek közelebbről is érdemes megismerni, hogy mit is tudnak nyújtani a cégének és mindazt milyen árkategóriában teszik Hiszen hiába nagyon szimpatikus a honlapjuk, vagy a tevékenységi körül, ha az ár érték arány nem felel meg a barátomék cégének, abban reménykedett a barátom, hogy különböző csomagok állnak majd a rendelkezése, mely különböző tartalmakkal bír, és ebből majd ő választani tud. Ez nagy szerencséjére így is lett, hiszen a cég annyira vásárló, szolgáltatás megrendelő barát, hogy az érdeklődők dolgának megkönnyebbítése érdekében csomagokat állított össze melyek közül könnyebben tud választani egy rutintalanabb érdeklődő is de a rutinos web hosting szolgáltatást keresőnek is segítséget jelent.

A csomagok különböző beltartalommal bírnak, függően a Ssd tárhelyek, domain, és e-mail címekkel.
Azt mondta a barátunk, hogy nagyon szuper, hogy ilyen csomagokkal készült a cég, élből sikerült is választania egy az ő saját cégére szabott, tényleg olyan volt, mintha egyedileg nekik rakták volna össze csomagot. De ha nem tudna az érdeklődő választani közölük, akkor a cég ajánlásokat tett közzé, hogy az egyes csomagokat mekkora cégeknek ajánlják, az ajánlás arra is kitért, hogy milyen profilja van a megrendelő cégnek, hiszen ez is sokat számít az éppen aktuális csomag kiválasztásában.

Ami nagyon meglepte a barátunkat, hogy léteznek még olyan cégek, akik a szolgáltatásukat most 5 napig ingyenes nyújtják a megrendelőik számára, ez egyfajta próba 5 nap, hogy ténylegesen bebizonyosodjon, hogy jó web hosting szolgáltatást választott a megrendelő, illetve, hogy teljes mértékben meg van elégedve a kiválasztottal. A barátom itt már véglegesen eldöntötte, hogy ezt a céget fogja választani, hiszen melyik cég ennyire magabiztos magában, hogy így ingyenesen próba napokra bocsátja a szolgáltatásait, ha nem lenne száz százalékosan annak a tudatában, hogy az általa forgalmazott szolgáltatások maximálisan jól működnek, és elégedettek lesznek vele a megrendelők. Nagy biztonság ez egy olyan embernek is, mint a barátom, aki elő alkalommal rendel meg ilyen web hosting szolgáltatást, de annak sem utolsó, akik már más cégtől rendeltek, de esetlegesen csalódtak benne és némi bizalmatlansággal állnak már az új céghez. Ezzel az előzékeny gesztussal sokakat megnyernek ebben én is a baráti társaságunk több tagja is egyetértett. A mikor mesélte a barátunk, hogy a megrendelés és a szerződés megkötése is milyen zökkenőmentesen ment végbe, már meg sem lepődtünk ezen. Szinte már mondtuk is, hogy ezt vártunk ilyen profi cégtől. Ami még nagyon szimpatikus volt a barátunknak ebben a cégben, hogy ha a szolgáltatásukkal bármilyen probléma is adódna azt minél előbb sikeresen helyre tudják állítani. Ami a biztonságot illeti, rendszeres adatmentéseket végeznek, és így mindenféle adat a lehető legnagyobb biztonságban és legjobb kezekben van.

web hosting szolgáltatás

Ami az árakat illeti, nagyon jutányosan jutott a barátunk cége a web hosting szolgáltatáshoz. Meg is dicsérték érte őt, hogy nagyon munkáltatóbarát áron tudta nyélbe ütni ezt a beszerzést. Azóta mindenkinek meséli milyen szerencséje volt, ezzel a nagyszerű céggel. Minden kollégájának ajánlja őket, hogy ha éppen szabadságon lenne, akkor tudják, hogy kihez kell fordulniuk, kik fognak számukra segítséget nyújtani.