Napelem pályázat magánszemélyeknek 2021 évében

Hiszitek vagy sem, napelem pályázat magánszemélyeknek 2021 évében is lesz! Persze még sok körülötte a kérdőjel, főleg a mikorral és a mekkora összeggel kapcsolatban, de az biztos, hogy a lehetőség adott lesz ilyen jellegű támogatást igényelni. Az utóbbi időben rengeteget meditálok, Chopra 15 napos bőség programját csinálom, amiben azt tanultam, hogyha erősen gondolok azokra a dolgokra, amikre éppen szükségem lehet, akkor be tudom őket vonzani az életembe. Persze ezt sokkal inkább olyasmire szokás értelmezni, mint hogy szeretet, gazdaság, öröm és hasonlók, de végül is miért ne lehetne ennél sokkal konkrétabb dologra is gondolni? Mint például a napelem pályázat magánszemélyeknek 2021 gondolatára.

Régóta szövögetett álmom válna valóra, ha végre napelem kerülhetne a tetőre az otthonomban. Mindig nagyon fontosnak tartottam azt, hogy óvjuk a bolygót, és amit csak lehetett, meg is tettem ezért a magam környezetében. Most viszont úgy érzem, eljött annak a lépésnek is az ideje, hogy az otthonom is egy szinttel környezettudatosabb legyen és elkezdjen zöld energiával működni egy napelemes rendszer segítségével. Nagyjából már utána számoltam, hogy mennyibe kerülne és mekkora teljesítményű napelemekre volna szükségem. Ezen kívül meg van egy építész barátom, aki a tetőt nézte át abból a szempontból, hogy elbírja-e, vagy kell bármi változtatást eszközölni és legnagyobb szerencsémre az lett a végítélet, hogy a tető tökéletesen elbírna annyi napelemet, amennyivel én kalkuláltam.

Szóval a jövő évre tényeg csak annyi van, hogy abban a pillanatban, hogy megjelenik a napelem pályázat magánszemélyeknek 2021 évi verziója, én gyorsan átfutom az opciókat és lecsapok arra a lehetőségre, ami nekem szól. A sporoljnapelemmel.hu oldaláról tájékozódtam eddig is ezekről a lehetőségekről, illetve már most elérhetők náluk a jövő évre vonatkozó információk is. Mint például az, hogy nagyjából júliusra várható, hogy meghirdessék a napelem pályázat magánszemélyeknek 2021-es verzióját. Addig még azért jócskán van időm ötletelni és gondolkodni, hogy ha nyerek, akkor mit tudnék még villamos üzeművé alakítani azért, hogy hamarabb megtérüljön a befektetésem.