A buddhisták vajon milyen lakásbiztosítást kötnek?

A Buddhizmus alapja az, hogy minden, ami földön van az mulandó, és átmeneti állapot. A buddhizmus Indiából ered, így nem csoda, hogy alapja az újjászületés. A buddhizmus úgy tartja, hogy azok, akik megvilágosodnak, a nirvánába kerülnek és nem fognak újjászületni, hanem visszatérnek az egységes egészbe.

Vannak olyan elemei a buddhizmusnak, amik tetszenek, de nem tudok úgy élni, hogy csak a megvilágosodásra koncentráljak. Szerintem ez lehetetlen, Nem lehet minden földi dologra csak így, mulandóként tekinteni.

Nekem fontos, hogy a legtöbbet hozzam ki az életemből, ezért minden döntésemet alaposan átgondolom, mindent kétszer is megfontolok, mielőtt cselekednék. Éppen ezért az olyan mások számára egyszerű dolgokra is, mint a lakásbiztosítás, elég sok időt fordítok.

A lakásbiztosítás ugyanis szerintem elég fontos. Hosszú évekig fogom fizetni, és egyfajta biztonságot nyújt. Ha bármi rossz történik a házzal, akkor a biztosító fizeti a károkat.

Ez egy komoly döntést kíván, ezért nagyon sokat foglalkoztam azzal, hogy a lehető legjobb lakásbiztosítást válasszam ki a www.pannonsafe.hu/termekek/lakasbiztositas oldalról. Itt ugyanis van egy kalkulátor, aminek a segítségével meg tudtam találni a legjobb ajánlatot.

Igyekszem nem túl sokat foglalkozni az anyagiakkal, de szeretek spórolni, nem szeretek többet fizetni, mint amennyit muszáj, ezért a lakásbiztosításból is a legtöbbet akartam kihozni. Ezért kötöttem a pannonsafe oldalán biztosítást, mert ők elismert partnerek legjobb ajánlatait szedték össze az ügyfelek számára. Így itt mindenki megtalálja a legjobb biztosítást a legjobb áron.