Buddhista nyugalommal találhatsz munkát a TopiWorknél

Megmondom őszintén, hogy a mai napig nem tudok annyi mindent a buddhizmusról, de azért már valamennyivel több fogalmam van róla, mint fiatalabb koromban. Emlékszem, hogy gyerek voltam még, amikor nagyon felkapták a buddhista sztárok témáját, főleg a külföldi hírességeket értve ezalatt, de még hazai terepen is nyilatkozott egy-két ismert ember a buddhizmus témakörével kapcsolatban. Akkor került közelebb hozzám ez az egész dolog, amikor is a sors elém sodort egy buddhista családban nevelkedő csoporttársat, és sokat mesélt a hitéről, a buddhizmus legfontosabb tanításairól. Van, amivel tudok azonosulni, és persze van olyan is, amivel szinte egyáltalán nem.

Akármivel is azonosul és akármiben is hisz az ember, boldogulnia kell valahogy, azaz az én esetemben a tanulás mellett dolgozni is, így aktuálissá vált számomra a budapesti diákmunka keresése. Szerencsémre nem a nulláról kellett nekiindulnom a dolgoknak, mert már egy olyan infó birtokában voltam, amit most veletek is nagyon szívesen megosztok: a TopiWork Iskolaszövetkezetnél megannyi budapesti diákmunka érhető el. Ami a legjobb, hogy már a weboldalukon jelentkezni tudsz azokra a helyekre, amik igazán felkeltik a figyelmed, szóval nagyon gyorsan le lehet csapni a jó ajánlatokra, ha figyelemmel kíséred a frissítéseket a site-on. Az is csak minket, diákokat segít, hogy több kategóriába rendezték a munkákat, mégpedig iparág és jelleg (pl. otthonról végezhető) alapján.

Amúgy a TopiWork üzemeltet egy blogot is, ahol sok érdekességet és tudnivalót osztanak meg az álláskereséssel kapcsolatban. Érdemes megfogadni a szakértő tanácsokat, nemhiába talált már több ismerősöm is munkát náluk! Ha kezdő vagy a diákmunka területén, akkor sem kell megijedned. Mint ahogyan annak sem, akit nem kifejezetten a budapesti diákmunka érdekli, sokkal inkább a gyakornoki lehetőségek, akár home office, akár jelenléti formában. Így ebben az esetben egy tervezhető karrierúthoz is hozzásegíthet a TopiWork.

Bízom benne, hogy egy kicsit tudtam súgni nektek, mégpedig valami hasznosat… Még az is lehet, hogy a TopiWorknél fogjátok megtalálni a tökéletes diákmunkát!